Βόλος – «Δεσμευόμαστε να μην επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές εικόνες»

Βόλος – «Δεσμευόμαστε να μην επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές εικόνες»

Με ανακοίνωσή του ο Βόλος ζητά συγγνώμη από τον κόσμο του για όσα έγιναν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό και τονίζει πως θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο.

Ανακοίνωση με την οποία απολογείται στον κόσμο του για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος που τονίζει επίσης ότι θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ μετά τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Κυριακής με τον Αρη Θεσσαλονίκης και που προκάλεσαν οι οπαδοί του αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους της και ιδιαίτερα από εκείνους που προσήλθαν με τα παιδιά τους και αντί για να απολαύσουν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα βίωσαν συνθήκες ζούγκλας.

Αν και ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτ. Αλεξάκη, εμείς ως ΠΑΕ ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε στην λήψη όλων των ενδ3δειγμέμων μέτρων για να μην επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές καταστάσεις, με διαπιστωμένη πλέον την αδυναμία του συγκεκριμένου αξιωματικού να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητές του

Στο γήπεδό μας, όπως και σε όλα τα γήπεδα, θέλουμε οικογένειες με τα παιδιά τους και φιλάθλους με υγιή συνείδηση και πολιτισμένη συμπεριφορά. Με αυτό το σκοπό θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να προσπαθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ