Αρης – «Εξόντωση» για Μπερτόγλιο!

Αρης – «Εξόντωση» για Μπερτόγλιο!

Ο μεσοεπιθετικός του Αρη κινδυνεύει με τιμωρία από τρεις έως πέντε αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βόλο.

Με τρεις έως πέντε αγωνιστικές κινδυνεύει ο Φακούντο Μπερτόγλιο για τη συμπεριφορά του στο χθεσινό παιχνίδι του Αρη με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Καραντώνης στο φύλλο αγώνα.

Ο ρέφερι από την Ημαθία κατέγραψε τα επεισόδια που έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, με τον Μακεδόνα διαιτητή να αναφέρει ότι ο Φακούντο Μπερτόγλιο γρονθοκόπησε αντίπαλο (σ.σ όπως και οι Μπαριέντος και Γκρίλο).

Ο μεσοεπιθετικός του Αρη είχε δηλαδή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλό του και αυτό τιμωρείται με αποκλεισμό τριών αγώνων, σύμφωνα με την παράγραφο γ του άρθρου 10.

«Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή [14] βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα».

Η τιμωρία του Μπερτόγλιο, ωστόσο, μπορεί να φτάσει ακόμα και τις πέντε αγωνιστικές, καθώς ο Αργεντινός ήταν ο αρχηγός του Αρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ