Εισαγγελικές παρεμβάσεις, έλεγχοι, αλλά οι διώξεις αγνοούνται

Εισαγγελικές παρεμβάσεις, έλεγχοι, αλλά οι διώξεις αγνοούνται

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο ματς του Βόλου με τον Αρη, αλλά ακόμα, παρότι έχουν περάσει 10 μέρες, δεν έχουν γίνει διώξεις για τα όσα έγιναν στο ΑΕΚ – Αρης.

Την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου, προκάλεσαν όσα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (7/11) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο παιχνίδι του Βόλου με τον Αρη, για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για όσα έγιναν εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον κ. Σπυρόπουλο να ζητάει την έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας, αλλά και την αντίστοιχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Μια εξέλιξη που δείχνει έναν άνθρωπο που ασχολείται εντατικά και λεπτομερώς με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αντίστοιχη έρευνα είχε ξεκινήσει και μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη, για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων.

Μια υπόθεση, πάντως, που ακόμα είναι στο… περίμενε, καθώς παρότι έχουν περάσει δέκα μέρες, ακόμα δεν έχουν υπάρξει διώξεις για όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι αρμόδιοι φορείς έχουν δώσει τις εκθέσεις τους στον κ. Σπυρόπουλο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει διώξεις από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

Και το ερώτημα που γεννάται είναι θα υπάρξουν; Με χρονική σειρά θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν διώξεις για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη και μετά για το αντίστοιχο του Βόλου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Διώξεις είτε σε φυσικά πρόσωπα είτε σε ΠΑΕ.  Προς το παρόν οι διώξεις… αγνοούνται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Σπυρόπουλος, με την ιδιότητα του αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, ξεκίνησε επίσης έρευνα για το αν τηρήθηκαν τα υγειονομικά μέτρα το περασμένο Σάββατο (6/11) στη Ριζούπολη, στο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΚ, καθώς η πλειοψηφία των φιλάθλων δεν φορούσε μάσκες για την προστασία από τον Covid-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ