«Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά»

«Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά»

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του «10», με τον Λεό Ζαμπά να είναι έτοιμος για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Στον δρόμο της επιστροφής για την Τούμπα είναι ο Λεό Ζαμπά. Πριν από περίπου ένα μήνα to10.gr σας είχε ενημερώσει για την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος άσος στον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα του, αυτό θα συμβεί τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «diariocarioca.com», στο Δ.Σ. της Βάσκο που έγινε την Δευτέρα (8/11) αποφασίστηκε να μην γίνει κίνηση αγοράς του Ζαμπά, στην προσπάθεια αποσυμφόρησης του ρόστερ της ομάδας που πλέον αριθμεί 35 ποδοσφαιριστές. Σε 33 συμμετοχές με την Βάσκο ο Ζαμπά μετρά τρία γκολ με δύο ασίστ.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε τη Δευτέρα και στην ατζέντα ήταν οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η αποσυμφόρηση του ρόστερ που αυτή τη στιγμή αριθμεί 35 παίκτες.

Ορισμένοι παίκτες έχουν αποχωρήσει ήδη όπως ο αμυντικός μέσος Μισέλ, ο οποίος δεν έπαιζε, ο αμυντικός Ερνάντο πέρασε από τον Φερνάντο Ντινίζ, ο Αντρέι, ο οποίος είναι στο τέλος του συμβολαίου του και πρέπει να φύγει δωρεάν από τον σύλλογο και ο Λέο Ζαμπά, που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ