Πάρντο: «Nα είμαστε στην κορυφή ως τα Χριστούγεννα»

Πάρντο: «Nα είμαστε στην κορυφή ως τα Χριστούγεννα»

Ο Φελίπε Πάρντο, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πλατανιά μίλησε για τον στόχο που έχουν θέσει στην ομάδα, τονίζοντας πως θέλει να είναι στην κορυφή ως τα Χριστούγεννα.

Ο Φελίπε Πάρντο ήταν ο σκόρερ δύο εκ των πέντε γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά κι αμέσως μετά το ματς στάθηκε στο γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα του.

Επίσης, θεωρεί εφικτό το γεγονός να είναι πρώτος ο Ολυμπιακός μέχρι τα Χριστούγενν αστο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κολομβιανού… 

-Εάν είναι «κλειδί» το γρήγορο γκολ έτσι ώστε να έρθει η νίκη στο τέλος: 

«Είναι αυτό που προσπαθούσαμε και συζητούσαμε όλη την εβδομάδα. Ότι σήμερα θα παίξουμε ένα επιθετικό παιχνίδι και όσο πιο γρήγορα έμπαινε ένα γκολ τόσο πιο εύκολο θα γινόταν, γιατί θα αναγκάζαμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε γρήγορα με το πρώτο μας γκολ και μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι, ώστε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και να πετύχουμε περισσότερα γκολ».

-Για το ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κυνηγούσαν το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό και αν ήθελαν να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο: 

«Οπωσδήποτε! Οι φίλαθλοί μας είναι πάντα στο πλευρό μας και είναι το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε. Πάντα να τους ικανοποιούμε για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδό μας και μας υποστηρίζουν, γι’ αυτό λοιπόν η ομάδα θέλει πάντα να κερδίζει, να παίζει ωραία και να κερδίσει αυτούς τους βαθμούς που θέλουμε για να γυρίσουμε εκεί που πρέπει να βρισκόμαστε, στην κορυφή!».

-Για τον ίδιο αλλά και τους Ανσαριφάρντ και Σισέ που έδωσαν το χέρι τους στον κ. Λεμονή, μετά την επίτευξη των τερμάτων τους: 

«Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές, με όλους τους συμπαίκτες μου έχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα, ο προπονητής μας δείχνει την εμπιστοσύνη του και όλοι περιμένουμε την σειρά μας, όποτε μας ζητηθεί να μπούμε πανέτοιμοι για να προσφέρουμε στην ομάδα. Είμαστε πολύ «δεμένοι» και πανέτοιμοι να βοηθήσει ο ένας τον άλλον για τα καλύτερα αποτελέσματα».

-Εάν είναι εφικτό ο Ολυμπιακός να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων: 

«Αυτή είναι η σκέψη μας. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα και ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Είναι λοιπόν εφικτό, εάν παίξουμε καλά, μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια, να επιστρέψουμε στην κορυφή μέχρι τα Χριστούγεννα και στο δεύτερο γύρο να σκεφτούμε τα επόμενα ματς και στο τέλος να είμαστε και πάλι πρωταθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ