Σημαντική απόφαση από τον Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό Β’

Σημαντική απόφαση από τον Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό Β’

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να γίνουν κοινές προπονήσεις πρώτης και δεύτερης ομάδας στο διάστημα της απουσίας των διεθνών, με σκοπό να δουλέψει προσωπικά με τους «μικρούς».

Οι απουσίες του Ολυμπιακού, λόγω των διεθνών κλήσεων, αλλά και οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών, που δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έχουν αφήσει πάλι τον Πέδρο Μαρτίνς με λιγότερους από 15 ενεργούς ποδοσφαιριστές στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Επιβεβαιώνοντας ξανά ότι σε κάθε διακοπή για τις εθνικές ομάδες, οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να λύσουν σοβαρά προβλήματα, καθώς αδυνατούν να κάνουν ακόμη και κανονικές προπονήσεις.

Το ίδιο πρόβλημα, ωστόσο, αντιμετωπίζει και ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’, Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο «Κάνιο» θα στερηθεί 8 ποδοσφαιριστές που προπονούνται μόνιμα υπό τις οδηγίες του (Μαρίνος, Κωστή, Κίτσος, Ντόη, Καλογερόπουλος, Λιάτσος, Χρήστου, Καράκουτης), έχει και η δική του ομάδα κάποια προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην… φτάνουν ούτε για να βγει το πρόγραμμα των προπονήσεων. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα αναβλήθηκε για τις 8 Δεκεμβρίου.

Αυτό το κοινό πρόβλημα, λοιπόν, ώθησε τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ιθύνοντες της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού να πάρουν μια απόφαση για το κοινό καλό. Ετσι, ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε ο Ολυμπιακός και ο Ολυμπιακός Β’ να κάνουν κοινές προπονήσεις. Αυτό επρόκειτο να συμβεί από σήμερα, ωστόσο, το πλάνο άλλαξε και λογικά θα το δούμε να γίνεται από τις προσεχείς ημέρες.

Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί ιδανική εξέλιξη για τις δύο ομάδες. Κατ’ αρχάς τα παιδιά της δεύτερης ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να μάθουν τη φιλοσοφία της πρώτης, δουλεύοντας προσωπικά με τον Μαρτίνς. Ενώ παράλληλα τα μόνιμα μέλη της πρώτης ομάδας, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κανονικές προπονήσεις.

Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι από την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μετά, κατέστη σαφές ότι κάτι καλό γίνεται στην Κ23 του Ολυμπιακού. Με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να κερδίζει τις εντυπώσεις και να δείχνει ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και ταλέντο να μπορέσουν κάποια στιγμή να σταθούν και στο επόμενο επίπεδο. Κάτι που ούτως ή άλλως είναι το ζητούμενο του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Η προετοιμασία των ταλαντούχων παικτών, σωματικά και πνευματικά, για το βήμα παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ