Ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Φινλανδό «Φορτούνη», που κάνει θραύση στην Κύπρο (pics, vid)

Ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Φινλανδό «Φορτούνη», που κάνει θραύση στην Κύπρο (pics, vid)

Τον Όννι Βαλακάρι που αγωνίζεται στην Πάφο φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο του ο ΠΑΟΚ. Οι επιδόσεις, τα τρομερά νούμερα του 22χρονου μεσοεπιθετικού και οι Ρώσοι επιχειρηματίες της ομάδας.

Τα μεταγραφικά του πλάνα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να «ρίχνει» τα δίχτυα του στην Κύπρο, καθώς ο σκάουτερ της ομάδας, Κώστας Λαγωνίδης, βρέθηκε στη χώρα, με στόχο να παρακολουθήσει κάποιες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον σύλλογο.

Ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο Δασάκι όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Ομόνοιας με τον Εθνικό, για να δει από κοντά τους δύο νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές των πρασίνων, Λοΐζο Λοΐζου και Μαρίνο Τζιωνή.

Ωστόσο όπως προκύπτει, δεν ήταν μόνο οι συγκεκριμένοι δύο, που έβαλε στο… μάτι του ο Λαγωνίδης, καθώς ο σκάουτερ του ΠΑΟΚ παρακολούθησε και τον Όνι Βαλακάρι που αγωνίζεται στην Πάφο.

Πρόκειται για έναν Φινλανδό ποδοσφαιριστή, 22 ετών που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και κυρίως ως «10». Άριστος με την μπάλα στα πόδια του, με πολύ καλή σωματοδομή, ύψους 1,87. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του, πριν μετακομίσει στη Νορβηγία, από όπου τον «τσίμπησε» η Πάφος.

Και από τότε έχει καταφέρει να «τρελάνει» τους ανθρώπους στην Κύπρο. Φυσικά, λόγω των τρομερών του επιδόσεων που εντυπωσιάζουν και αποδεικνύουν πως ο Βαλακάρι πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση την οποία ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει και πολύ σοβαρά. Μάλιστα, για την περίπτωση του είχε ενδιαφερθεί και η Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε κάποια επίσημη κίνηση.

Από το 2019, έως και σήμερα, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί συνολικά 51 φορές, έχοντας σκοράρει 23 φορές! Φοβερά νούμερα, που λίγοι μεσοεπιθετικοί έχουν πλέον.

Η Πάφος αυτή τη στιγμή δικαιώνεται για την τακτική της. Εδώ και περίπου τρία χρόνια, η κυπριακή ομάδα ανήκει σε Ρώσους επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν επενδύσει χρήματα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, με τον Βαλακάρι να είναι ένας από αυτούς.

Ο Βαλακάρι είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των Ρώσων, οι οποίοι περιμένουν στη… γωνία για να τον δώσουν κάπου ακριβά και να βάλουν μεγάλα ποσά στις τσέπες τους και στα ταμεία της ομάδας τους.

Και όσο ο 22χρονος συνεχίζει να κάνει θραύση, σκοράροντας και… σερβίροντας, τόσο θα ανεβαίνει και η χρηματιστηριακή του αξία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ