Σκέψεις για ΟΑΚΑ στον ΠΑΟΚ

Σκέψεις για ΟΑΚΑ στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται το ενδεχόμενο μετακόμισης ακόμα και στο ΟΑΚΑ για το διάστημα που θα κατασκευάζεται η Νέα Τούμπα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ακόμα σύσκεψη του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και των στελεχών της ΠΑΕ, καθώς ψάχνουν την καλύτερη λύση για την την προσωρινή μετεγκατάσταση της ομάδας στο διάστημα που θα κατασκευάζεται το νέο γήπεδο της Τούμπας.

O Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε αναλυτικά τα γήπεδα που είναι διαθέσιμα κοντά στην Θεσσαλονίκη, ενώ ανέλυσε της σημερινής τους κατάστασης και τις προοπτικές ανάπτυξής τους.

Μέχρι τώρα για διάφορους λόγους έχουν απορριφθεί τα γήπεδα της Βέροιας, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ιωαννίνων, Κατερίνης και Καλαμαριάς. Προς το παρόν οι επιλογές που υπάρχουν είναι τα γήπεδα των Σερρών, της Λάρισας, το Πανθεσσαλικό και το ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το κατάλληλο γήπεδο, καθώς στοχεύει και στην βοήθεια του κόσμου του και θέλει να βρει περιοχές, όπου είναι έντονο το «ασπρόμαυρο» στοιχείο. Ωστόσο όμως για την επιλογή του ΟΑΚΑ θα ληφθεί υπόψιν και η γνώμη της ευρύτερης οικογένειας του ΠΑΟΚ, του κόσμου και του Α.Σ.

Παράλληλα δόθηκε η εντολή στην οικονομική διευθύντρια του ΠΑΟΚ κ. Γκοντσαρόβα, να υπάρξει ένας προϋπολογισμός για τα έξοδα που χρειάζονται να γίνουν σε κάθε ένα από τα υποψήφια γήπεδα, καθώς και τις υπόλοιπες οικονομικές παραμέτρους που είναι απαραίτητες για την προσωρινή μετεγκατάσταση του Δικεφάλου του βορρά.

Σε περίπτωση που τελικά επιλεγεί το ΟΑΚΑ θα δοθεί και η εντολή να βρεθεί και ένα προπονητικό κέντρο, το οποίο θα χρησιμοποιεί η ομάδα όταν θα βρίσκεται στην Αθήνα. Επιπλέον, όλοι συμφώνησαν ότι η τελική απόφαση για την μετεγκατάσταση θα πρέπει να έχει παρθεί μέχρι το τέλος του χρόνου, με δεδομένο πως μέσα σε περίπου 6 μήνες προεργασίας, η ομάδα θα πρέπει να μετεγκατασταθεί για 3 έως 4 χρόνια.

Παράλληλα μέσα σε αυτό το διάστημα αναμένεται και το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις που θα κάνουν εφικτή την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Τέλος, οι οριστικές αποφάσεις για όλα αυτά τα ζητήματα θα παρθούν και με την συμμετοχή του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ