Παναθηναϊκός – Εξελίξεις με την υπόθεση του Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός – Εξελίξεις με την υπόθεση του Χατζηγιοβάνη

Τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο, αναμένεται να ξεκινήσουν Παναθηναϊκός και Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Την ευκαιρία να φέρουν και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη έχουν στον Παναθηναϊκό τώρα με τη διακοπή. Τόσο το «τριφύλλι», όσο και ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν να συζητήσουν κι πάλι για να δουν εάν γίνεται να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sportday, οι δύο πλευρές αναμένεται να ξκινήσουν άμεσα τις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο. Οι «πράσινοι» θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 24χρονου και φέρεται να του προσφέρουν νέο τριετές, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δώσει το «οκ» για να προχωρήσει η υπόθεση, με τον σύλλογο να είναι διατεθειμένος να προσφέρει έως και 300.000 ευρώ τον χρόνο.

Από την άλλη, κι ο Χατζηγιοβάνης φέρεται να θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν πως η συμφωνία είναι πιο κοντά από ποτέ. Βέβαια, στο «τριφύλλι» θέλουν να τελειώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να αποφύγουν ένα πιθανό «σίριαλ», καθώς από την 1η του Γενάρη, ο Έλληνας εξτρέμ θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει και με άλλες ομάδες εφόσον δεν συμφωνήσει με τους «πράσινους».

Μάλιστα, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού φέρεται να ετοιμάζουν και πρόταση ανανέωσης στον Χουάνκαρ ο οποίος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν βελτιωθεί υπό τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ