Τι λένε στην Τουρκία για Μιχαηλίδη και Φενέρμπαχτσε

Τι λένε στην Τουρκία για Μιχαηλίδη και Φενέρμπαχτσε

Δημοσιεύματα στην Τουρκία φέρνουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Γιάννη Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ανανέωσε κι εκείνος με τη σειρά του το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του βορρά να πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του νεαρού σέντερ μπακ.

Ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ της ομάδας της Θεσσαλονίκης για αυτό και αποφασίστηκε να του γίνει πρόταση ανανέωσης, ειδικά από τη στιγμή που δεν περνάει απαρατήρητος από ομάδες του εξωτερικού.

Μια από τις ομάδες μάλιστα που φαίνεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μιχαηλίδη είναι και η Φενέρμπαχτσε, η οποία παρακολουθεί στενά τον παίκτη και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ακόμη και τώρα που υπέγραψε νέο συμβόλαιο δεν αποκλείεται να απασχολήσει την ομάδα του Βίτορ Περέιρα. Μάλιστα δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα έκανε λόγο ακόμη και για συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φενέρ για την παραχώρηση του Έλληνα στόπερ.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν δεχθεί την παραμικρή ενόχληση από τους παράγοντες της τουρκικής ομάδας, ενώ δεν έχουν καμία βάση τα περί συμφωνίας του παίκτη με τη «Φενέρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ