Βαλμπουενά – «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό ως αθλητικός διευθυντής ή σκάουτ»

Βαλμπουενά – «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό ως αθλητικός διευθυντής ή σκάουτ»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αν «κρεμάσει» τα παπούτσια του θα ήθελε να συνεχίσει στον σύλλογο και από άλλο πόστο.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη στη Γαλλία και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και την παρουσία του στο λιμάνι εδώ και 2,5 χρόνια.

Ακόμα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε για την αγάπη που έχει για τον σύλλογο, ενώ αποκάλυψε πως επιθυμεί αφού αποσυρθεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό από το πόστο του αθλητικού διευθυντή ή του σκάουτ.

Ακόμα, ο έμπειρος Γάλλος σχολίασε το γεγονός πως τα πηγαίνει πολύ καλά με τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ υπογράμμισε πως στον Ολυμπιακό βρίσκονται και οι δυο συμπατριώτες του, Φρανσουά Μοντεστό και Κριστιάν Καρεμπέ.

«Έχω δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρο, τον επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο. Υπάρχει και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω ως αθλητικός διευθυντής ή σκάουτ στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω καλά το γαλλικό πρωτάθλημα, θα μπορούσα να τους συμβουλεύσω σχετικά με παίκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 37χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ