Τι λέει ο ΠΑΟΚ για το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας

Τι λέει ο ΠΑΟΚ για το βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας

Τι προκύπτει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γύρω από το... περίφημο βίντεο από τα αποδυτήρια της Τούμπας.

Από το πρωί έχουν κυκλοφορήσει πολλά σχετικά με το βίντεο που έχει στα χέρια του, ο Σπυρίδων Καποδίστριας από τα αποδυτήρια της Τούμπας, μέρος του υπομνήματος που έδωσε ο ΠΑΟΚ.

Η πλευρά της ΑΕΚ έκανε τις δικές «διαρροές» και συνάμα δεν… ανησυχεί για το περιεχόμενο. Από τον ΠΑΟΚ διαρρέονται πως δεν προκύπτει από το βίντεο ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήταν με τον Κομίνη στα αποδυτήρια μαζί. Οι διαιτητές έχουν τα δικά τους αποδυτήρια και δεν έχει καμία σχέση με τον διάδρομο των αποδυτηρίων που πέρασε ο Σαββίδης για να αποχωρήσει από το γήπεδο .

Άλλωστε, ο Κομινης είχε ούτε μια, ούτε δύο, αλλά πέντε φορές την ευκαιρία, να αναφέρει αν ενοχλήθηκε από τον Σαββιδη και έχει απαντήσει αρνητικά. Όσα γράφονται από το πρωί έχουν να κάνουν μόνο με την δημιουργία εντυπώσεων και τίποτα περισσότερο από πλευράς ΑΕΚ.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο από τα όσα δείχνουν οι κάμερες των αποδυτηρίων, είναι ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν από το γήπεδο τρία λεπτά μετά την έξοδο Σαββίδη ενώ προκύπτει ότι κανείς από την πλευρά της αποστολής της Ενωσης δεν έχει δει το όπλο του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που από τη στιγμή που βγάζει το μπουφάν δεν είναι ούτε 25 δευτερόλεπτα του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ