ΠΑΟΚ – Θεραπεία για Βιεϊρίνια λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική

ΠΑΟΚ – Θεραπεία για Βιεϊρίνια λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική

H σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε με τον Βιεϊρίνια να μένει εκτός λόγω ενός προβλήματος στη δεξιά ποδοκνημική.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ με τον Βιεϊρίνια να μένει εκτός λόγω προβλήματος στη δεξιά ποδοκνημική και να κάνει θεραπεία.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιελάμβανε αρχικά δουλειά πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο. Στην συνέχεια οι αμυντικοί της ομάδας έκαναν ειδικό πρόγραμμα σχετικά με την ανασταλτική λειτουργία. Από την άλλη πλευρά οι επιθετικοί δούλεψαν στην ανάπτυξη και τα τελειώματα. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Οι Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα και Ντόουγκλας ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στη δεξιά ποδοκνημική.

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ