ΑΕΚ – Το «πρόβλημα» στον άσο (Vid)

ΑΕΚ – Το «πρόβλημα» στον άσο (Vid)

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα μπει για επέμβαση πριν τα Χριστούγεννα και η ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει στον ένα μήνα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός ο Αυστριακός.

Μπορεί στη φετινή ΑΕΚ να κλέβουν τις εντυπώσεις οι μεσοεπιθετικοί όπως ο Τσούμπερ, ο Αραούχο και ο Άμραμπατ ωστόσο κομβική στη μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης είναι η συνεισφορά του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας ήρθε φέτος το καλοκαίρι από την Σάλτσμπουργκ και δείχνει ότι είναι ικανός να σηκώσει το βάρος της φανέλας αλλά και την ευθύνη της θέσης, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν οι προκάτοχοί του.

Με το τέλος όμως των υποχρεώσεων της ομάδας, ο 29χρονος άσος θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο για έναν καθαρισμό στο γόνατό του, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψει για σχεδόν έναν μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων». Κι αν στο μισό διάστημα δεν θα υπάρχουν ματς λόγω της διακοπής για τις γιορτές, με την επιστροφή στη δράση η ΑΕΚ έχει απανωτά ματς, εκ των οποίων και ένα ντέρμπι, αυτό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Παιχνίδι στο οποίο δύσκολα θα υπολογίζεται ο Στάνκοβιτς.

Κι εδώ είναι το ζήτημα για την ΑΕΚ. Μένει ως έχει και πηγαίνει με τον ανενεργό Τσιντώτα στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς ή προχωράει σε μεταγραφή; Ήδη το όνομα του Αντώνη Τσιφτσή του Αστέρα Τρίπολης «παίζει» δυνατά και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση τον Δεκέμβρη.

Είτε πάντως είναι ο Τσιφτσής είτε κάποιος άλλος, η Ένωση πρέπει να πάρει παίκτη γιατί εκτός του ότι η τελευταία εικόνα που υπάρχει από τον Τσιντώτα, μόνο καλή δεν είναι, το ρίσκο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει τρίτος και θα πρέπει να κληθεί κάποιο παιδί από τη Β’ ομάδα να καθίσει στον πάγκο.

Όσο για την προσφορά του Στάνκοβιτς φέτος, αρκεί να επισημάνουμε ότι μπορεί να έχει δεχτεί 10 γκολ στις πρώτες εννιά αγωνιστικές του πρωταθλήματος ωστόσο έχει ήδη καταγράψει στο ενεργητικό του 25 αποκρούσεις, με κορυφαία εμφάνιση βέβαια εκείνη κόντρα στον Άρη όταν και ψηφίστηκε ως MVP του ματς. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι από τότε που κάθισε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια, στη ρεβάνς με την Βελέζ στο ΟΑΚΑ, δεν έχει λείψει δευτερόλεπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ