«Η Μπενφίκα προσέγγισε τον Σεμέδο, αλλά ο παίκτης δελεάζεται από την Πόρτο» (Pic)

«Η Μπενφίκα προσέγγισε τον Σεμέδο, αλλά ο παίκτης δελεάζεται από την Πόρτο» (Pic)

Στο πρωτοσέλιδο της «O Jogo» φιγουράρει σήμερα ο Ρούμπεν Σεμέδο, με την πορτογαλική εφημερίδα να κάνει λόγο για μπάσιμο της Μπενφίκα για την απόκτησή του, αλλά ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται να προτιμά Πόρτο.

Δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό με το νέο έτος ο Ρούμπεν Σεμέδο αφού φαίνεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες της Πορτογαλίας. Μάλιστα η «O Jogo» έχει στο πρωτοσέλιδό της σήμερα τον αμυντικό των Πειραιωτών, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον τόσο της Πόρτο αλλά και της Μπενφίκα.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα, η Πόρτο θέλει δανεικό τον ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς, κάτι βέβαια που δύσκολα θα δεχτεί ο Ολυμπιακός ο οποίος θα ήθελε να πουλήσει τον παίκτη. Παράλληλα γίνεται λόγος και για προσέγγιση από πλευράς της Μπενφίκα ωστόσο ο Σεμέδο προτιμά τους «Δράκους» σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του.

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν με το ένα πόδι στο «Ντραγκάο» το καλοκαίρι, ωστόσο το γεγονός ότι η Πόρτο δεν πούλησε κανέναν εκείνη την περίοδο, σε συνδυασμό με τη δικαστική του υπόθεση, δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή», αναφέρει επίσης η εφημερίδα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σεμέδο έχει μεγάλη πέραση στη χώρα του και το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα έντονο όσον αφορά στην υπόθεση της μεταγραφής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ