Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr – Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr – Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Ζαμπά

Ο Λεό Ζαμπά ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ όπως αναφέρουν από την Βραζιλία, με τα Μέσα της χώρας να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του «10»!

Έτοιμος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να φορέσει ξανά τα «ασπρόμαυρα» είναι ο Λεό Ζαμπά. Μία είδηση την οποία είχατε διαβάσει πρώτα στο to10.gr, που πλέον επιβεβαιώνεται και από τη Βραζιλία.

Διότι, σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Τούμπα και να αποχωρήσει από τη Βάσκο. Ο πρόεδρος του συλλόγου φέρεται να αποφάσισε να κάνει ολικό… λίφτινγκ, με αποτέλεσμα ο 23χρονος εξτρέμ να αναμένεται σύντομα και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στο ρόστερ του Ρασβάν Λουτσέσκου ο οποίος ήταν ο πρώτος που ήθελε την επιστροφή του Ζαμπά στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις των επιθετικών του, ευελπιστώντας να βρει στο πρόσωπο του Ζαμπά τα γκολ και τις ασίστ που ψάχνει.

Συνολικά ο Ζαμπά, έχει αγωνιστεί με τη Βάσκο 30 φορές, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ