Γιατί δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου ο Ίνγκασον…

Γιατί δεν είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου ο Ίνγκασον…

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ Β' στη Superleague 2, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει αποφασίσει πότε θα αρχίσει να τον χρησιμοποιεί με την πρώτη ομάδα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου μέχρι στιγμής στη σεζόν, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί και που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Ισλανδός αμυντικός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του βορρά την περασμένη χρονιά, αλλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στη Superleague, αφού δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Παρόλα αυτά, έχει ενεργοποιηθεί και παίρνει χρόνο συμμετοχής στη Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει προλάβει να μετρήσει και ένα γκολ σε δύο συμμετοχές.

Παρότι ο Ίνγκασον παίζει πλέον εδώ και δυο αγωνιστικές στη Superleague 2 ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει πως θα τον έχει ξανά διαθέσιμο από το 2022. Ο λόγος είναι πως έχει μεγάλη έλλειψη ρυθμού και ο Ρουμάνος δεν μπορεί και δεν θέλει να τον εντάξει στο ροτέισον πριν να είναι 100% έτοιμος.

Για αυτό τον λόγο και μέχρι τότε θα παίρνει χρόνο συμμετοχής με τη Β’ ομάδα, ενώ ενδέχεται να παίξει και σε κάποιο ματς Κυπέλλου με την πρώτη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ