Ολυμπιακός : Σενάριο για Μιλόγεβιτς

Ολυμπιακός : Σενάριο για Μιλόγεβιτς

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απολύτως σίγουρο αν θα συνεχίσει με τον Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του και την επόμενη σεζόν. Τα πάντα είναι ρευστά στους ερυθρόλευκους και αυτό γίνονται πολλά σενάρια για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, υπάρχουν σενάρια που έρχονται από τη Σερβία και αναφέρουν ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς […]

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απολύτως σίγουρο αν θα συνεχίσει με τον Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του και την επόμενη σεζόν. Τα πάντα είναι ρευστά στους ερυθρόλευκους και αυτό γίνονται πολλά σενάρια για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, υπάρχουν σενάρια που έρχονται από τη Σερβία και αναφέρουν ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς περιμένει κάτι από τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρξει κάποια εξέλιξη και γι΄ αυτό τον λόγο δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου θα ήταν θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα και πέρσι μπλέχτηκε το όνομά του με τον ερυθρόλευκο πάγκο, ωστόσο οι Πειραιώτες εν τέλει προτίμησαν τον Μπέσνικ Χάσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ