La Voix du Nord – «Ο Νιάς πήρε άδεια να φύγει»

La Voix du Nord – «Ο Νιάς πήρε άδεια να φύγει»

Ο Σεχ Νιάς εξέφρασε την απογοήτευση του στην Λιλ με γραπτή επιστολή ζητώντας της να αποχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της γαλλικής ιστοσελίδας «La Voix du Nord», ο Σεχ Νιάς είναι αρκετά απογοητευμένος, καθώς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με την Λιλ στο πρωτάθλημα και με επίσημο έγγραφο του την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο Νιάς έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Την περσινή σεζόν ο 21χρονος αμυντικός μέσος αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό και στο μυαλό του υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής του στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα η Λιλ φαίνεται πως αποδέχθηκε το αίτημα του Σενεγαλέζου επιθετικού και του δίνει το ελεύθερο να φύγει από τον σύλλογο. Επιπλέον, ο νεαρός μέσος πριν από λίγες ημέρες είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο «τριφύλλι», κάνοντας μία δημοσίευση στο Ιnstagram με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Από την άλλη πλευρά και ο Παναθηναϊκός είναι θετικός στην επιστροφή του Νιάς στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ