ΑΕΚ – Δεν ενδιαφέρεται για Μπάρκα

ΑΕΚ – Δεν ενδιαφέρεται για Μπάρκα

Η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Σέλτικ.

Στις 30 Ιουλίου του 2020 η Σέλτικ ανακοίνωνε την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα από την Ένωση, έναντι πέντε εκατ. ευρώ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας πήρε αμέσως θέση κάτω από τα γκολπόστ των «κέλτες» καταγράφοντας 14 συμμετοχές ως βασικός, ωστόσο στη συνέχεια τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν όπως θα τα περίμενε ο 27χρονος κίπερ.

Μετά και την έλευση του Τζό Χαρτ ο Βασίλης Μπάρκας έχει χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα, με την τελευταία του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα της Σέλτικ να είναι στις 15 Μαϊού κόντρα στη Χιμπέρνιαν.

Όπως είναι λογικό ο Έλληνας εξετάζει τις επιλογές του ώστε τη προσεχή χειμερινή μεταγραφική περίοδο να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του με ήδη πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Τον τελευταίο καιρό αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον και της ΑΕΚ για την περίπτωση του, ωστόσο με νέα δημοσιεύματα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ δεν βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης, που έχει ήδη στο ρόστερ της τους Στάνκοβιτς και Τσιντώτα, ενώ συμβόλαιο έχει Αθανασιάδης που είναι δανεικός στη Σέριφ, Αθανασιάδης.

Από την πλευρά της η Σέλτικ θα ήταν θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μπάρκα μόνο σε περίπτωση που θα κέρδιζε ένα σεβαστό ποσό, αφού δαπάνησε αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ