Λαμία: Με απουσίες ενόψει Λεβαδειακού

Λαμία: Με απουσίες ενόψει Λεβαδειακού

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του εκτός έδρας ματς της Δευτέρας κόντρα στον Λεβαδειακό με τη νεοφώτιστη ομάδα να αντιμετωπίζει τις ίδιες απουσίες.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, καλείται να αντιμετωπίσει τις ίδιες απουσίες που είχε και στο προηγούμενο ματς.

Συγκεκριμένα, δεν θα έχει στη διάθεση του τους Βουό, Κρισάντους και Ντακόλ έχοντας περιορισμένες επιλογές για την επίθεση της ομάδας του.

Ο Βουό δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του ενώ οι Ντακόλ, Κρισάντους δεν έχουν δείξει ακόμα σε θέση να βοηθήσουν την Λαμία.

Το δελτίο Τύπου της Λαμίας αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (6/11, 19:30) στη Λιβαδειά με τον τοπικό Λεβαδειακό.

Ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών που θα αναχωρήσουν το απόγευμα της Κυριακής από τη Λαμία και είναι οι: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Φράγκος, Μπουλούλης, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον και Τσούκαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ