Στον «αέρα» το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Στον «αέρα» το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Παράσχος, Γκουτσίδης και Πήδουλας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και ο Ατρόμητος θα ζητήσει αναβολή του ματς με τον ΠΑΟΚ αφού δεν θα υπάρχει κάποιος να κατευθύνει την ομάδα κόντρα στον Δικέφαλο.

Την αναβολή της Κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ θα ζητήσει ο Ατρόμητος καθώς στον τελευταίο έλεγχο βρέθηκαν τρία μέλη της ομάδας θετικά στον ιό.

Ο λόγος για τον προπονητή των Περιστεριωτών, Γιώργο Παράσχο, τον βοηθό του, Παναγιώτη Γκουτσίδη και τον γυμναστή Γιώργο Πήδουλα.

Ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει θετικός ωστόσο ο Ατρόμητος ζητά αναβολή του ματς καθώς σχεδόν όλο το τεχνικό επιτελείο θα είναι off και πλέον μένει η απόφαση της λίγκας.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ