ΠΑΟΚ : Φέρνει ζεστό χρήμα ο Γκάρι Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ : Φέρνει ζεστό χρήμα ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία του το οποίο θα έρθει από τη Νιουκάστλ. Η αγγλική ομάδα έχει εδώ και καιρό στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον πρώην άσο του δικεφάλου και νυν της Γαλατάσαραϊ, Γκάρι Ροντρίγκες. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, Milliyet, οι «καρακάξες» ετοιμάζουν πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον […]

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία του το οποίο θα έρθει από τη Νιουκάστλ. Η αγγλική ομάδα έχει εδώ και καιρό στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον πρώην άσο του δικεφάλου και νυν της Γαλατάσαραϊ, Γκάρι Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, Milliyet, οι «καρακάξες» ετοιμάζουν πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον 27χρονο μέσο. Ο Ροντρίγκες πήρε μεταγραφή στην τουρκική ομάδα τον Ιανουάριο του 2017, με τον ΠΑΟΚ να έχει ποσοστό μεταπώλησης 20%. Συνεπώς, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα λάβει τρία εκατομμύρια ευρώ αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ωστόσο, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα της Τουρκίας ότι δεν θα ληφθεί κάποια απόφαση μέχρι το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν θα αξιολογήσουμε τις προσφορές μας αυτή τη στιγμή. Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν θα ξεκαθαριστεί το μέλλον του. Αυτή την ώρα ο Γκάρι είναι απόλυτα επικεντρωμένος στους στόχους του με τη Γαλατάσαραϊ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ