Η Εσκισεχίρσπορ έστειλε 30.000 € στον Παναθηναϊκό για τον Σισοκό!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την προσφυγή εναντίον του τουρκικού συλλόγου για τη μεταγραφή του Ιμπραΐμ Σισοκό και πληρώθηκε 30.000 €!


Η Εσκισεχίρσπορ έστειλε 30.000 € στον Παναθηναϊκό για τον Σισοκό! | to10.gr

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της Εσκισεχίρσπορ διεκδικώντας το ποσό των 55.000 ευρώ, για τη μεταγραφή του Ιμπραΐμ Σισοκό. Και έναν χρόνο μετά, κατάφερε να πάρει μέρος των χρημάτων που ζητούσε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, η Εσκισεχίρ είχε τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης βαθμών όσο δεν διευθετούσε το χρέος προς τους Πράσινους και πριν από λίγες ημέρες ο ιστορικός πρόεδρος του συλλόγου Αϊντίν Μπεγκιτέρ, έδωσε τη λύση. Ο πρώην παράγοντας του συλλόγου έκανε δωρεά ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ, το οποίο εστάλη στον Παναθηναϊκό και έτσι δεν ισχύει, πλέον, η τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών.

Υπάρχει εισαγγελέας για το αντεθνικό παραλήρημα Γκαγκάτση;

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2017 ο Παναθηναϊκός είχε στείλει στη FIFA (μέσω της ΕΠΟ), το οποίο αποδείκνυε ότι οι Πράσινοι είχαν αγοράσει τα δικαιώματα του Σισοκό από τη Βόλφσμπουργκ, προτού εκείνος μετακομίσει στην Τουρκία! Τώρα, 4 χρόνια μετά, πήραν ένα ποσό για τον παίκτη Ιβοριανό μεσοεπιθετικό, που φόρεσε τα πράσινα μόλις για έναν χρόνο (2012-13).

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο