Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία

Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία, με τον Σέρβο τεχνικό να παίρνει κανονικά τους Πέρεθ και Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στον Βόλο για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία τη Δευτέρα (22/11, 19:30), έχοντας 22 παίκτες στην αποστολή και τους… γνωστούς απόντες, Ιωαννίδη, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Κουρμπέλη.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, παίρνοντας κανονικά σε αυτή τόσο τον Πέρεθ, όσο και τον Παλάσιος.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, σπριντ, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Φώτης Ιωαννίδης, Μπαρτ Σένκεφελντ, Αχιλλέας Πούγγουρας, Γιασίν Αγιούμπ. Από την άλλη, ατομικό έκαναν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ούφε Μπεκ που έμειναν και εκτός αποστολής, με το τριφύλλι να ταξιδεύει για την πόλη της Μαγνησίας, αλλά η διεξαγωγή του ματς να είναι στον «αέρα» λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στη Λαμία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σέρβος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού, στην οποία περιλαμβάνονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ