ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, παίρνοντας τρίποντο στα τέσσερα επόμενα παιχνίδια. Αρχικά νίκησε με 3-1 τον
Παναιτωλικού (εκτός) ενώ συνέχισε με το 3-0 επί του Ατρομήτου και το 3-1 στην έδρα του Βόλου, πριν νικήσει και τον Άρη (2-1). Πιο πρόσφατη η ισοπαλία (2-2) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, σε αγώνα που η ομάδα του Γιαννίκη άξιζε ίσως κάτι περισσότερο. Ακολούθησε η διακοπή για τις υποχρεώσεις τον Εθνικών Ομάδων, με την ομάδα να προετοιμάζεται για το ντέρμπι.

Το σύνολο του Μαρτίνς υποχρεώθηκε σε δεύτερη διαδοχική ήττα με την Άιντραχτ (1-2) στο Γιουρόπα Λιγκ και έτσι το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, την επόμενη εβδομάδα, μοιάζει με… τελικό. Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζουν αυτή την αγωνιστική ( Κυριακή 21/11) στις 19:30. Στο παιχνίδι που προηγήθηκε χρονικά, πριν τη διακοπή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού, χάρη σε γκολ του Μασούρα στο 17ο λεπτό.

Στα αγωνιστικά, ευχάριστα νέα για τον Αργύρη Γιαννίκη με τους Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο να τίθενται στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη μια ελαφριά θλάση και δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί.

Στον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς είδε τους Γκάρι Ροντρίγκες, Μαντί Καμαρά, Όλεγκ Ρέαμπτσουκ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βγάζουν κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς προβλήματα και να τίθενται στη διάθεσή του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και ο Ονιεκούρου. Αντίθετα εκτός με τραυματισμό έμεινε ο χαφ Κούντε.

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Εμβιλά: «Να είμαστε αγρίμια για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Οι δηλώσεις του Εμβιλά:

«Αν δούμε τα αποτελέσματα, θα δούμε πως η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Φανερά βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι, με καλύτερα αποτελέσματα και δυναμική. Θα παίξει ρόλο ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά για εμάς και πρέπει να τα λάβουμε υπόψιν. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικότητα, ώστε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για το ματς με την Φενέρ που ακολουθεί: «Ίσως είναι μία ερώτηση που θα κριτίκαρε ο κόουτς. Νομίζω πως τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα και αυτό με την ΑΕΚ και με τη Φενέρμπαχτσε. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη ψυχολογική σημασία. Ξέρουμε πόση σημασία έχουν τέτοια ματς, όλοι θέλουμε να παίζουμε τέτοια ντέρμπι. Να το τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και στη συνέχεια να πάμε με αισιοδοξία στο ματς με τη Φενέρ».

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ