Τεχνικός διευθυντής Ερυθρού Αστέρα : «Ανοησίες τα περί Μιλόγεβιτς στον Ολυμπιακό»

Τεχνικός διευθυντής Ερυθρού Αστέρα : «Ανοησίες τα περί Μιλόγεβιτς στον Ολυμπιακό»

Μετά τον Ολυμπιακό και ο Ερυθρός Αστέρας διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό.

Διαψεύδει και μάλιστα κατηγορηματικά, τα δημοσιεύματα του Τύπου, που θέλουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα. Μάλιστα ο κ. Μίταρ Μρκέλα (όπως είναι το όνομά του), χαρακτήρισα τα εν λόγω ρεπορτάζ «ανοησίες».

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Μιλόγεβιτς αρνήθηκε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Σερβίας, καθώς συμφώνησε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Το άρθρα ήθελαν τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου να ξεκινά τη θητεία του στον πάγκο των πειραιωτών από τον Ιούνιο, υπογράφοντας για δύο χρόνια.

Κάτι που βεβαίως οι ερυθρόλευκοι διέψευσαν επίσης κατηγορηματικά με ανακοίνωσή τους.

Ο Μρκελα, σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα novosti.rs, σημειώνει: «Όταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήρθε στο κλαμπ (σ.σ. Ερυθρό Αστέρα), συμφωνήσαμε ότι μοναδικός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα και μετά από ένα χρόνο θα καθόμασταν να μιλούσαμε για την επέκταση της συνεργασίας μας. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στη μάχη για τον τίτλο και εξαιτίας αυτού, τέτοιες ειδήσεις δεν μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε ηρεμία και σταθερότητα», κατέληξε ο Μρκέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ