Ζίβκοβιτς – «Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, παρά την ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, δεν δείχνει να πτοείται, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα-σοκ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (2-0) για την 10η αγωνιστική της Super League, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -7 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αυτό πάντως δεν δείχνει να απογοητεύει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος μιλώντας για το παιχνίδι, ανέφερε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» οφείλει να δουλέψει περισσότερο, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός στη μεικτή ζώνη στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να επιστρέψουμε. Πρέπει να προπονούμαστε περισσότερο για να δίνουμε περισσότερα στο γήπεδο, το 100%, όχι μόνο στα λόγια. Να δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά καλή ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για τη μάχη του τίτλου, με τον ΠΑΟΚ στο -7 πλέον από τον Ολυμπιακό:

«Θα διατηρήσουμε την δίψα μας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να δουλεύουμε πολύ και να δείξουμε ότι τα πάμε καλά, αλλά πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δε θέλει να φέρνει ισοπαλίες ή να χάνει, θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Θα κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά όμως και θα συνεχίζουμε».

Για το μήνυμα που στέλνει στους φιλάθλους που βλέπουν την απόσταση από τον Ολυμπιακό να μεγαλώνει: 

«Το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Έχουμε χρόνο για νίκες και για να επιστρέψουμε. Και θα το κάνουμε αυτό. Πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό είμαστε εδώ».

Για τον «τελικό» με τη Σλόβαν:

«Είναι το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Είναι διαφορετική κατάσταση, αλλά εμείς θα δουλέψουμε γι’ αυτό το παιχνίδι όπως πρέπει και θα πάμε εκεί για τη νίκη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ