Χαρίσης – «Χαρούμενος για την επιστροφή μου, έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ»

Χαρίσης – «Χαρούμενος για την επιστροφή μου, έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ»

Ο Χαρής Χαρίσης μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έπειτα από επτά μήνες, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Ατρομήτου έχει αρκετή ποιότητα.

Ο Χάρης Χαρίσης επέστρεψε μετά από 7 μήνες στην αγωνιστική δράση και ήταν ένας από τους κορυφαίους για τον Ατρόμητο στην νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος μέσος μίλησε μετά το σφύριγμα της λήξης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα γήπεδα, στους γιατρούς της ομάδας οι οποίοι τον βοήθησαν να επιστρέψει πιο γρήγορα στη δράση, ενώ τέλος στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του Ατρομήτου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για το τι σκέφτεται αυτή την στιγμή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από 7 μήνες και καταφέραμε να φτάσουμε στην πρώτη μας νίκη. Επίσης είμαι χαρούμενος που συνέβαλα και στην φάση του πρώτου γκολ που καταφέραμε να κλέψουμε την μπάλα και σκοράραμε. Σίγουρα μπορώ να τα πάω και καλύτερα, η ομάδα σήμερα κατάφερε να κερδίσει αφού ακολούθησε το πλάνο κάναμε μία σωστή δουλειά είμασταν σοβαρή γι’ αυτό πήραμε αυτή τη νίκη».

Για το αν υπήρχε πλάνο στο παρελθόν: «Σίγουρα το πλάνο υπήρχε πάντα αλλά δεν το ακολουθήσαμε πιστά. Η συγκέντρωση πάντα υπάρχει εκεί αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Σίγουρα αυτή τη χρονιά έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ γιατί διαθέτουμε πολύ καλούς παίκτες και η θέση μας δεν αντικατροπτίζει την δυναμικότητα της ομάδας».

Για τους γιατρούς της ομάδας που τον βοήθησαν να επανέλθει μετά από τόσο μεγάλο διάστημα: «Σίγουρα οι γιατροί είναι εξαιρετικοί, άψογοι, υπάρχει ένα πολύ καλό χειρουργείο γι’ αυτό κατάφερα να επιστρέψω τόσο γρήγορα και δυνατός».

Για την στήριξη που είχε όσο ήταν εκτός: «Σίγουρα όλοι με βοήθησαν πήρα πολύ πήρα στήριξη από όλους ακόμα και από παίκτες του παρελθόντος είναι πολύ σημαντικοί για εμένα, σίγουρα είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις τραυματισμούς και περιμένεις να επανέλθεις αλλά σίγουρα χρειάζεσαι τους φίλους σου τους κοντινούς σου ανθρώπους αλλά και τους γιατρούς για να επιστρέψεις».

Για την φάση του πρώτου γκολ: «Σίγουρα είχαμε καλύτερη οπτική για να κλέψουμε την μπάλα δημιουργήσαμε μία καλή επίθεση και χαίρομαι που σκόραρε ο Κουλούρης για να μπορέσει να ξεμπλοκάρει. Το πλάνο μας ήταν να κλείσουμε τους παίκτες τους ΠΑΟΚ στον χώρο της μεσαίας γραμμής και να τους οδηγήσουμε στα πλάγια. Επίσης είχαμε πολύ συγκέντρωση και στις αντεπιθέσεις γι’ αυτό καταφέραμε να πάρουμε το καλύτερο σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ