«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ – «Πάλι από τον Νοέμβριο πρωταθλητής ο γαύρος, που είσαι Ιβάν;» (pics)

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ – «Πάλι από τον Νοέμβριο πρωταθλητής ο γαύρος, που είσαι Ιβάν;» (pics)

Εξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την τραγική εμφάνιση στο Περιστέρι και την ήττα από τον Ατρόμητο – Αγριο «κράξιμο» σε Λουτσέσκου, παίκτες και Ιβάν Σαββίδη.

Την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-0, για την 10η αγωνιστική της Superleague. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετώπισε την ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μέχρι σήμερα δεν είχε γευτεί τη χαρά της νίκης, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μια απογοητευτική εμφάνιση από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον κόσμο του συλλόγου να εξοργίζεται και να τα… χώνει στον Ρουμάνο προπονητή, στους παίκτες του ΠΑΟΚ, που για μια ακόμα φορά αποδείχθηκαν «λίγοι», αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη. Οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι μπήκαν στα social media της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και εξέφρασαν την οργή τους για όσα βλέπουν να συμβαίνουν στην αγαπημένη τους ομάδα, που βρίσκεται στο -7 από τον Ολυμπιακό.

Η ήττα στο Περιστέρι έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ, που βλέπει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να αυξάνεται συνεχώς, με τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος να απομακρύνεται, αν και βρισκόμαστε μόλις στον Νοέμβριο. Αυτό που εξόργισε περισσότερο τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά είναι η εικόνα της ομάδας, η οποία σε ένα ακόμα παιχνίδι παρουσιαστεί… άχρωμη και άοσμη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια ταπεινωτική ήττα από τον Ατρόμητο, που μέχρι σήμερα δεν είχε νίκη!

«Αηδία πλέον Σαββίδη, όλα καλά εκεί στο Ροστόφ; Δεν ντρέπεστε λίγο;», «Υπάρχει, κανείς στον πάγκο με κανένα σκούφο, να δανείσει στον στρατηγό;», «Αντε πάλι, ο γαύρος πρωταθλητής από τον Νοέμβριο», «Ακόμη, μια χαμένη χρονιά από Νοέμβρη μήνα, προχωράμε» «μαύρο χάλι… τριτοτέταρτοι.. παλιές κακιές εποχές», «Ιβάν κούρασες, μίζερος έγινες και εσύ. Σε δουλεύουν 2-3 μάγκες που έχεις στην ΠΑΕ», «Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τον τελευταίο. Ηδη στο -7 και μέχρι τα Χριστούγεννα θα πάει στο -15…», «Είστε μεγάλοι ποδοσφαιρικοί απατεώνες που δεν σέβεστε τον λαό του ΠΑΟΚ…», «Χαρά του κάθε χωριού έχουμε γίνει…», «Μία ομάδα που είχε να κερδίσει από τον Μάιο… Καλύτερα κλείστε το μαγαζί», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ:

Δείτε μερικά από τα σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ