ΟΦΗ – Ο Νιόπλιας θυμίζει… Γκέραρντ

ΟΦΗ – Ο Νιόπλιας θυμίζει… Γκέραρντ

Οι φετινές επιδόσεις του ΟΦΗ θυμίζουν εκείνες που είχε η ομάδα, όταν στον πάγκο της βρισκόταν ο Ευγένιος Γκέραρντ, ο οποίος είχε αναδείξει τον Νιόπλια.

Ο ΟΦΗ μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Βόλου για την 10η αγωνιστική της Superleague ισοφάρισε το ρεκόρ καλύτερης εκτός έδρας εκκίνησης στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα η Κρητική ομάδα έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες μέχρι τώρα όπως είχε κάνει και τη σεζόν 1994-1995 Με προπονητή τον Ευγένιο Γκέραρντ, ο οποίος είχε αναδείξει τον νυν προπονητή της ομάδας, Νίκο Νιόπλια.

Οι Κρητικοί είχαν κερδίσει τον Λεβαδειακό (3-1), τον Άρη (1-0) και τον Απόλλωνα (2-1), ενώ είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με Εθνικό (1-1) και ΑΕΛ (1-1), πριν χάσουν στη Νεάπολη από τον Ιωνικό.

Εκτός από την φετινή σεζόν ΟΦΗ δεν είχε ηττηθεί και στους τέσσερις αγώνες που είχε δώσει μακριά από την Κρήτη και στα play out αφού είχε κερδίσει εκτός έδρας σε Λαμία και Λάρισα ενώ είχε και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Βόλο και Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην τελευταία χρονιά του Γκέραρντ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, το απόλυτο ρεκόρ ήταν 11 ματς χωρίς ήττα (6 νίκες και 5 ισοπαλίες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ