Ένοχος ο Μπενζεμά για τον εκβιασμό στον Βαλμπουενά

Ένοχος ο Μπενζεμά για τον εκβιασμό στον Βαλμπουενά

Το Δικαστήριο των Βερσαλλιών έκρινε ένοχο τον Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση με το sextape και τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο των Βερσαλλιών για την υπόθεση «sextape», του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του για πέντε άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, που κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να λάβουν χρήματα από τον Βαλμπουενά μετά την ανακάλυψη του περιβόητου sextape.

Ο σούπερ σταρ της βασίλισσας λοιπόν κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για συνέργεια στην απόπειρα εκβιασμού και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ από το Κακουργιοδικείο των Βερσαλλιών.

Ένοχοι κρίθηκαν και οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι, οι Axel Angot, Mustapha Zouaoui, Younes Houass και Karim Zenati, που διώχθηκαν σε αυτή την υπόθεση για απόπειρα εκβιασμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δικαστήριο θεώρησε πως ο Μπενζεμά δεν κατάλαβε τον εγκληματικό χαρακτήρα των όσων έπραξε για αυτό και του επιβλήθηκε η συγκεκριμένη ποινή. Υπενθυμίζεται πως πριν την δίκη είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή εναντίον του Καρίμ Μπενζεμά και πρόστιμο 75.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ο Γάλλος δεν είχε παραστεί στη δίκη που έγινε πριν μερικές εβδομάδες, σε αντίθεση με τον Βαλμπουενά που έδωσε κανονικά το παρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ