«Πρώτος στόχος ο Σεμέδο για την Πόρτο»

«Πρώτος στόχος ο Σεμέδο για την Πόρτο»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος της Πόρτο για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής μετά τον τραυματισμό του Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μπορεί να έχει επιστρέψει στον Ρέντη και να προπονείται κανονικά με τον Ολυμπιακό, όμως όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από το λιμάνι το καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο από την Πόρτο είναι έντονο και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην πατρίδα του είναι θέμα χρόνου να γίνει κρούση για την απόκτηση του από τους Δράκους. Σύμφωνα με την πορτογαλική «Observador», ο Σεμέδο είναι ο παίκτης τον οποίο θέλει να κλείσει άμεσα η Πόρτο για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή, αφού ο Ιβάν Μαρκάνο τραυματίστηκε και θα λείψει για μεγάλο διάστημα για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει πως η Μπενφίκα δεν σκοπεύει να κινηθεί για τον παίκτη πλέον, ενώ οι Δράκοι από την πλευρά τους τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους. Μάλιστα γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από το καλοκαίρι, ενώ στην Πορτογαλία θεωρούν ότι η «χρυσή» τομή θα βρεθεί κάπου ανάμεσα στα 5-10 εκατ. ευρώ. Η Πόρτο προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια κίνηση, αλλά σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα πρόκειται στις επόμενες μέρες να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του.

«Ο Μαρκάνο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι και το γεγονός αυτό προκαλεί τη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο. Η Πόρτο ανακοίνωσε πως ο Μαρκάνο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του πόδι, ο Πέπε είναι υπό αμφισβήτηση, ο Μπεμπά είναι κοντά στην έξοδο και ο Σεμέδο εμφανίζεται ως το φαβορί για την ενίσχυση της άμυνας τον Ιανουάριο», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ