Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση χαφ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση χαφ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πάρει ήδη την απόφαση για την απόκτηση ενός χαφ υψηλής κλάσης κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Είναι δεδομένο πλέον πως η ΑΕΚ τον Ιανουάριο θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μέσω υψηλού επιπέδου προκειμένου να της αναβαθμίσει το παιχνίδι της.

Οι άνθρωποι της ένωσης αναζητούν ένα ποδοσφαιριστή που θα έχει την ικανότητα να βγάζει μπροστά την ομάδα και να πατάει περιοχή, αλλά ταυτόχρονα να έχει και την ικανότητα να βοηθάει την ομάδα ανασταλτικά. Το παιχνίδι του Αργύρη Γιαννίκη βασίζεται στη γρήγορη ανάκτηση της κατοχής της μπάλας και στη γρήγορη ανάπτυξη και αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να τα έχει ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτήσει η Ένωση.

Οι Κονέ και Παπαδημητρίου έχουν στη λίστα τους κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση. Ακόμα υπάρχει περίπτωση αν αποχωρήσει κάποιος μέσος τον Ιανουάριο να αποκτηθεί και δεύτερος χαφ για να καλύψει το κενό.

Επιπλέον, η ΑΕΚ κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να προχωρήσει και σε προσθήκες και σε άλλες θέσεις. Ήδη υπάρχει ένα σενάριο για την απόκτηση ενός στόπερ, ενώ ακόμα κυκλοφορεί και το όνομα του νεαρού τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνη Τσιφτσή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ