Οριστική η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για Γενάρη – Ανακοίνωσε ότι έρχεται

Οριστική η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ για Γενάρη – Ανακοίνωσε ότι έρχεται

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την πρώτη του προσθήκη για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει λύσεις για την επιθετική του γραμμή και έκλεισε την πρώτη του «μεταγραφή» για τον Ιανουάριο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τη διοίκηση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στη Βάσκο Ντα Γκάμα τον περασμένο Απρίλιο και η επιθυμία του Ρουμάνου τεχνικού γίνεται πράξη, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Ο Βραζιλιάνος μάλιστα αποχαιρέτησε τη Βάσκο ντα Γκάμα και η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ είναι πλέον δεδομένη.

Ο Ζάμπα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τον ΠΑΟΚ και στη βραζιλιάνικη ομάδα αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Συχνά πρέπει να περιμένουμε να καθίσει η σκόνη για να καταλάβουμε τι συνέβη. Το 2021 μου δίδαξε πολλά πράγματα. Έφερε τη χαρά να επιστρέψω και να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Αυτή η ευχαρίστηση να παίζω ξανά οφείλεται στη Βάσκο ντα Γκάμα και σε όλους τους επαγγελματίες που κάνουν το κλαμπ σε καθημερινή βάση.

Θεσμό που πάντα θαύμαζα μέσα από την οικογένειά μου, χωρίς αμφιβολία, έχει χαραχτεί στις αναμνήσεις μου. Θα ήταν υποκριτικό να πούμε ότι ήταν ένα υπέροχο εισιτήριο. Ήθελα περισσότερα. Ήθελα να κάνω τους οπαδούς χαρούμενους και να σημειώσω το όνομά μου στην ιστορία αυτού του γίγαντα. Ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για μένα και ελπίζω να μπορέσω να ανταποδώσω όλη τη στοργή που ένιωσα. Ο Βάσκο είναι γίγαντας και σύντομα θα είναι στη θέση του», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LJ (@leojaba)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ