Παναθηναϊκός – Τα πλάνα ενόψει Παναιτωλικού – Συνεχίζει με τριάδα στο κέντρο

Παναθηναϊκός – Τα πλάνα ενόψει Παναιτωλικού – Συνεχίζει με τριάδα στο κέντρο

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (28/11, 19:30) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (28/11, 19:30) με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» θα πάνε με μοναδικό στόχο τη νίκη και το «τρίποντο», που θα τους βοηθήσει να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Φυσικά, τα προβλήματα στο «τριφύλλι» δεν είναι και λίγα, με τους Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη και Κουρμπέλη να είναι στη λίστα με τους απόντες, στην οποία προστέθηκαν και οι Καρλίτος και Λούντκβιστ.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα διατηρήσει την τριάδα στη μεσαία γραμμή και ενδέχεται να προχωρήσει σε δύο με τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι, στα στόπερ οι Σάρλια, Βέλεθ, δεξιά ο Κώτσιρας και αριστερά ο Χουάνκαρ.

Στο κέντρο οι επικρατέστεροι είναι οι Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες, ενώ ο Παλάσιος αναμένεται να επιστρέψει στο ένα άκρο της επίθεσης. Μια θέση διεκδικούν οι Βιτάλ και Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μακέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ