ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται από δύο σπουδαίες νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό (3-0 εντός) και Άρη (5-0 εκτός). Αυτές οι νίκες τον φέρνουν στην 4 η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-4-2, ενώ διατηρεί την καλύτερη άμυνα με έξι τέρματα παθητικό. Αυτή τη φορά υποδέχεται τη 2 η της βαθμολογίας ΑΕΚ, στις 19:30 του Σαββάτου.

Το σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη υποχρεώθηκε σε απώλεια στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (2-3) παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλλε ο Αραούχο (2 γκολ) για να βοηθήσει την ομάδα να αποφύγει την ήττα. Όλα τα παιχνίδια της «Ένωσης» κινούνται σε υψηλό σκορ, με τα έξι πιο πρόσφατα στο πρωτάθλημα να εμφανίζουν τουλάχιστον τρία γκολ.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ΑΕΚ είδες τους Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο να τίθενται στη διάθεσή από την περασμένη εβδομάδα. Οι Νορντίν Άμραμπατ και Πέτρος Μάνταλος, προπονήθηκαν κανονικά μέσα στην εβδομάδα και ο Αργύρης Γιαννίκης τους υπολογίζει για τους Ζωσιμάδες. Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Τζαβέλλας παρέμεινε εκτός και όπως όλα δείχνουν δεν θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του για θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννενα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming | Γιαννίκης «Είναι σε καλή φάση στα τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΣ και θέλει ιδιαίτερη προσοχή»

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά και την πρόοδο που όπως τόνισε βλέπει στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Γιαννίκη:

Για το τι πήγε λάθος με τον Ολυμπιακό: «Είχαμε πολλά θετικά στοιχεία. Ειδικά πως αντιδράσαμε μετά το 0-1. Ήμασταν κοντά στο 2-1, αλλά σε δύο φάσεις είχαμε ατομικά και ομαδικά λάθη. Τα στατιστικά στοιχεία του ματς ήταν υπέρ μας και αυτό μας δείχνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αν υπάρχει βελτίωση: «Σίγουρα το βλέπουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το βλέπουμε καθημερινά στην προπόνηση. Αλλά είναι λογικό ένας αντίπαλος που έχει δουλέψει 3,5 χρόνια με τον ίδιο προπονητή να έχει άλλα δεδομένα στο παιχνίδι του σε σχέση με μια ομάδα που έχει έναν προπονητή τις τελευταίες 50 μέρες. Αλλά η εξέλιξη είναι θετική».

Για το εύρος των επιλογών που έχει στο ρόστερ για τον καταρτισμό της ενδεκάδας: «Κοιτάμε κάθε προπόνηση. Κοιτάμε και το προηγούμενο ματς και το επόμενο. Όλα τα δεδομένα μπαίνουν στη ζυγαριά και επιλέγονται οι παίκτες».

Για το τι αλλάζει η διαφορά των έξι βαθμών με τον Ολυμπιακό στην κορυφή ενόψει συνέχειας: «Δεν αλλάζει κάτι. Θα παίξουμε άλλες τρεις φορές με τον Ολυμπιακό. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς στα Γιάννενα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Θα έχει άλλα δεδομένα αυτό το παιχνίδι σε σχέση με τον Ολυμπιακό και αυτά πρέπει να προσέξουμε».

Για την επιστροφή του στα Γιάννενα ως αντίπαλος του ΠΑΣ: «Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με τον ΠΑΣ θα γυρίσω σε μια πόλη που έχω μόνο φίλους. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Τώρα κοιτάω μόνο τους τρεις βαθμούς για την ΑΕΚ».

Για το αν βλέπει συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μεταξά στον πάγκο: «Σίγουρα. Έχει βάλει και τη σφραγίδα του ο Μεταξάς. Είναι σε καλή φάση στα τελευταία παιχνίδια και θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Για τη γερμανική φιλοσοφία των δύο προπονητών: «Δεν είναι παιχνίδι μεταξύ Γιαννίκη – Μεταξά αλλά ένα ματς ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό έχει σημασία».

Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΣ: «Έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, σκοράρει τελευταία με ευκολία, έχει καλό transition και μαζί με τα στημένα είναι τα δυνατά του στοιχεία».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live Streaming | Στάνκοβιτς «Υπάρχει βελτίωση με Γιαννίκη, θα προσπαθήσουμε ως το τέλος για τον τίτλο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάνκοβιτς:

Για την προσπάθεια που έγινε με τον Ολυμπιακό και για την ήττα στο ντέρμπι: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια, ένα καλό παιχνίδι. Σε αυτά τα ματς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας, αλλά ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθειά μας και αυτό φάνηκε στο χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού».

Για το αν υπάρχει βελτίωση στην ΑΕΚ με τον Γιαννίκη: «Φυσικά. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε γρήγορα, να κλέβουμε μπάλες στο μισό του αντιπάλου και να κάνουμε γρήγορες επιθέσεις στο αντίπαλο τέρμα. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν κάναμε προετοιμασία με τον συγκεκριμένο προπονητή, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, υπάρχει μια νέα φιλοσοφία, αλλά νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί πολύ».

Για το πως περιμένει τη συνέχεια μετά τη διαφορά των έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό: «Από τη στιγμή που υπάρχουν πιθανότητες για να πάρουμε τον τίτλο, θα το προσπαθήσουμε ως το τέλος».

Για το πως εισπράττει τη δική του απόδοση: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Η συνεργασία μου με όλους είναι πολύ καλή. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει γιατί τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν διαφορές με το αυστριακό. Εκεί η ηλικία των παικτών είναι πιο μικρή και δεν υπάρχει πίεση. Εδώ υπάρχει πίεση. Αυτή είναι η βασική διαφορά με τη χώρα μου. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες παίζουν δυνατά».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ΑΕΚ: «Είναι μια ομάδα που κάνει μια καλή σεζόν. Έχει την καλύτερη άμυνα, είναι επικίνδυνη ομάδα στο επιθετικό transition. Φυσικά πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ