Με μία σημαντική επιστροφή ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό

Με μία σημαντική επιστροφή ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του ΟΦΗ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (28/11, 15:00).

Το απόγευμα του Σαββάτου (27/11) ήταν η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό (28/11, 15:00) για την 11η αγωνιστική της Super League.

Σε αυτήν, λοιπόν, ο Νίκος Νιόπλιας είδε τον Κοσμά Τσιλιανίδη να βγάζει χωρίς προβλήματα όλο το πρόγραμμα, με τον τεχνικό των Κρητικών να τον συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά στην αποστολή τον 27χρονο εξτρέμ, μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη τον περασμένο Μάιο. Παράλληλα, παρών στην αυριανή αναμέτρηση θα είναι και ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν,

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από λαρυγγίτιδα, όπως και οι Νέιρα, Ουές, Ντουρμισάι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Στάικος, Πασαλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ