Γρηγορίου – «Σημαντικός βαθμός για τη Λαμία»

Γρηγορίου – «Σημαντικός βαθμός για τη Λαμία»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την ισοπαλία της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας πως βαθμός ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα του.

H Λαμία έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να τονίζει πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και ότι ήταν ένας σημαντικός βαθμός.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως οι παίκτες έμεινε ικανοποιημένος από το πρόσωπο που δείχνουν οι παίκτες του σε όλα τα παιχνίδια.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Είναι ένα ματς που εμείς ήρθαμε για δύο αποτελέσματα. Παίξαμε στην έδρα ενός αντιπάλου που έχει ίδιο στόχο με εμάς. Ήμασταν τρεις πόντους πάνω και θέλαμε να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά γιατί έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν ένα ματς με πολλές στατικές φάσεις, πολλές βαθιές μπαλιές, είχαμε στοιχεία καλά, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και είναι ένας σημαντικός πόντος για εμάς.

Από την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας είναι άκρως ανταγωνιστική δεν χάσαμε από κανέναν αντίπαλο με πάνω από δύο γκολ διαφορά εκτός του Παναθηναϊκού. Είμαστε καλοί σε ροή αγώνα σε όλα τα παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς στη συγκομιδή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ