Ολυμπιακός – Το «κλειδί» για να «καθαρίσει» (και) τον Βόλο

Ολυμπιακός – Το «κλειδί» για να «καθαρίσει» (και) τον Βόλο

Το κοινό στοιχείο των 8 νικών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα είναι το γρήγορο γκολ και αυτό θα ψάξει και κόντρα στον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (15:00) τον Βόλο στο Καραϊσκάκη για την 11η αγωνιστική της Superleague και ψάχνει το τρίποντο που θα τον φέρει και πάλι στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι που στα περισσότερα παιχνίδια με την ομάδα της Μαγνησίας δυσκολεύονται τα τελευταία χρόνια θα ψάξουν ένα γρήγορο γκολ, για να «ξεκλειδώσουν» την αναμέτρηση και να φτάσουν πιο άνετα στη νίκη.

Εξάλλου, αυτό είναι και το «κλειδί» για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αφού υπάρχει ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο σχετικά με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στη φετινή Superleague και το κοινό στοιχείο είναι το γρήγορο γκολ.

Και στα 8 τρίποντα φέτος, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να βρουν γκολ στο 20λεπτο (με τον ΠΑΟΚ στο 21ο λεπτό), ενώ στις δυο ισοπαλίες στο Καραϊσκάκη με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο δεν τα κατάφερε και τελικά δεν βρήκε κανένα τέρμα, με αποτέλεσμα να «πετάξει» συνολικά 4 βαθμούς.

Κατά τα άλλα στο φαληρικό γήπεδο, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μασούρα, αλλά και με τον ΠΑΟΚ στο 21ο λεπτό με τον Αγκιμπού. Στο 17’ του ματς με τον Ιωνικό σκόραρε ο Ολυμπιακός με τον Μασούρα και αυτό το γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο, στη Λαμία ήταν ο Σισέ που στο 12ο λεπτό σκόραρε και οι πειραιώτες πήραν τη νίκη με 2-1, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Αστέρα, όπου οι ερυθρόλευκοι βρήκαν γκολ στο 7′ με τον Τικίνιο (0-2 το τελικό αποτέλεσμα).

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε και στους Ζωσιμάδες, όπου ο Αγκιμπού Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό και οι πρωταθλητές επικράτησαν με 2-1. Με το ίδιο σκορ ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Αγρίνιο, βρίσκοντας γκολ στο 13ο λεπτό με τον Τικίνιο, ενώ την περασμένη βδομάδα ο Αγκιμπού Καμαρά βρήκε γκολ στο πρώτο λεπτό στη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0
Λαμία – Ολυμπιακός 1-2 (γκολ Σισέ στο 12′)
Ολυμπιακός – Απόλλωνας 4-1 (γκολ Μασούρας στο 8′)
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-2 (γκολ Τικίνιο στο 7′)
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-2 (γκολ Αγκιμπού 17′)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1 (γκολ Αγκιμπού 21′)
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2 (γκολ Τικίνιο 13′)
Ολυμπιακός – Ιωνικός 1-0 (γκολ Μασούρας 17′)
ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3 (γκολ Αγκιμπού στο 1′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ