Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο (pic)

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Βόλο (15:00).

Με πέντε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Φενέρ παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο σημερινό ματς με τον Βόλο (15:00), για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «φρεσκάρει» την ομάδα του και χρησιμοποιεί στη βασική 11άδα τους Μπα, Μπουχαλάκη, Ρόνι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες και Τικίνιο. Οι τέσσερις από αυτούς μπήκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ, με τον Τικίνιο να σκοράρει το γκολ της λύτρωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς των Πειραιωτών, καθώς δεν είχε δηλωθεί στη λίστα που είχαν στείλει οι Ερυθρόλευκοι στην UEFA.

Αναλυτικά, στη βασική 11άδα για το σημερινό ματς με τον Βόλο ο Μαρτίνς χρησιμοποιεί τους Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Ρόνι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες και Τικίνιο.

Συγκεκριμένα, ο Βατσλίκ θα είναι μπροστά από την εστία, με τους Λαλά, Σισέ, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τον Αγκιμπού λίγο πιο μπροστά και τους Ρόνι Λόπες και Γκάρι Ροντρίγκες στα δύο άκρα.  Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τικίνιο.

Συνοπτικά η ενδεκάδα: Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Αγκιμπού, Ρόνι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες, Τικίνιο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Μάρκοβιτς, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ