«Κλείνει Λαρίν ο Ολυμπιακός» (vids)

«Κλείνει Λαρίν ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Κάιλ Λαρίν, με τους Τούρκους να μιλούν για συμφωνία των δυο πλευρών ενόψει καλοκαιριού.

Ο Κάιλ Λαρίν επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να φέρονται έτοιμοι να συμφωνήσουν με την πλευρά του παίκτη ενόψει καλοκαιριού. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία, οι πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν για τον Καναδό εξτρέμ της Μπεσίκτας και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία για να αποκτηθεί ως ελεύθερος σε μερικούς μήνες.

Ο Λαρίν μένει ελεύθερος και από τον Γενάρη μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στη γειτονική χώρα θεωρούν δεδομένο το deal με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η «Milliyet» υποστηρίζει πως ήδη η πλευρά του παίκτη βρίσκεται επικοινωνία με τους Πειραιώτες, μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με την Μπεσίκτας για νέο συμβόλαιο.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είχε επαφές με τη διοίκηση των «αετών» και απαίτησε για τον πελάτη του τα χρήματα που παίρνει ο Γκεζάλ ήτοι 2.500.000 ευρώ ετησίως. Η Μπεσίκτας όμως ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να του προσφέρει αυτά τα χρήματα λόγω της υποτίμησης της τούρκικης λίρας.

Η πλευρά του Λαρίν ξεκίνησε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία για το ερχόμενο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι ο Καναδός εξτρέμ είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που ακούστηκε για τους Πειραιώτες και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η μεταγραφή. Εκτός από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν και οι Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ, όμως στην Τουρκία επιμένουν για κλεισμένο deal.

Ο Λαρίν τη φετινή σεζόν έχει 15 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Τουρκίας, με 5 γκολ και 1 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, αφού είναι 26 ετών, ικανότατος στο ένας με έναν, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σαν επιθετικός. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι 11.500.000 ευρώ, ενώ έχει αγωνιστεί εκτός από την Μπεσίκτας και στις Ζούλτε Βάρεγκεμ, Ορλάντο Σίτι και Σίγκμα στον Καναδά. Στην καριέρα του έχει σύνολο 208 εμφανίσεις και 89 γκολ με 33 ασίστ, ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει ήδη 44 ματς και 22 τέρματα.

Δείτε όσα αναφέρει το δημοσίευμα για Λαρίν και Ολυμπιακό:

«Ο μάνατζερ του Λάριν, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ ρωσικών και αγγλικών συλλόγων (Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ), μετά τον αγώνα με τον Άγιαξ έκατσε στο τραπέζι με την Μπεσίκτας και απαίτησε για τον πελάτη του τα ίδια λεφτά με τα οποία έκλεισε ο Γκεζάλ το περασμένο καλοκαίρι. Δηλαδή, 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους, με την τουρκική ομάδα να αρνείται να συμφωνήσει, λόγω της υποτίμησης της τουρκικής λίρας.

Ο ατζέντης, έτσι, άρχισε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και, όπως μαθεύτηκε, θα συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα στα μέσα της σεζόν και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος, αφού τελειώνει το συμβόλαιό του με την Μπεσίκτας», έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Milliyet».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ