Παναθηναϊκός – Προπονήθηκε ο Σένκεφελντ, πιθανό να παίξει με Βόλο

Παναθηναϊκός – Προπονήθηκε ο Σένκεφελντ, πιθανό να παίξει με Βόλο

Ο Παναθηναϊκός είχε ευχάριστα νέα στην προπόνηση, καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε κανονικά και υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο να αγωνιστεί την Τετάρτη με το Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει γρήγορα πίσω του τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχει ο αγώνας Κυπέλλου με τον Βόλο την Τετάρτη (1/12, 19:00) στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Σένκεφελντ να βγάζει όλο το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα κι εφόσον αυτό συμβεί και αύριο θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή, για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αμπασκάλ.

Ο Ολλανδός είχε υποστεί διάστρεμμα στον αγώνα του Παναθηναϊκού Β’ με την ΑΕΚ Β’ και αυτό καθυστέρησε την επάνοδό του. Λούντγκβιστ, ιΩΑΝΝΊΔΗς και Καρλίτος έκαναν ατομικό, με τη συμμετοχή αμφοτέρων επίσης να συγκεντρώνει πιθανότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Τριφυλλιού»:

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στον Παναιτωλικό ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα μετείχε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Αποφόρτιση έκανε ο Ρούμπεν, ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν οι Καρλίτος, Ιωαννίδης, Λούντκβιστ, Κουρμπέλης και θεραπεία οι Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ