Έρχονται μεγάλες ποινές για τον ΠΑΟΚ – Ο μη έλεγχος και η ποινική ευθύνη για τον covid

Έρχονται μεγάλες ποινές για τον ΠΑΟΚ – Ο μη έλεγχος και η ποινική ευθύνη για τον covid

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με βαριές ποινές για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Άρη. Επιπλέον κυρώσεις για την είσοδο μη εμβολιασμένων.

Ποινές και από την πλευρά της Κυβέρνης φαίνεται πως θα επιβληθούν στον ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Άρη!

Στη χθεσινή Ολομέλεια της Βουλής, ο Θάνος Πλεύρης προανήγγειλε ότι ο Δικέφαλος του βορρά θα τιμωρηθεί και για την είσοδο μη εμβολιασμένων στην Τούμπα πέρα από τα επεισόδια, ενώ ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον «bwinΣΠΟΡ FM 94,6» διευκρίνησε τι ποινές θα επιβληθούν στους Θεσσαλονικείς αλλά και τον λόγο.

Όπως είπε λοιπόν ο ίδιος, οι «ασπρόμαυροι» θα τιμωρηθούν με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας. Και αυτό θα συμβεί διότι πρόκειται για πρόδηλη παράβαση από τους υπεύθυνους της ομάδας και όχι για μια περίπτωση όπου απλά κάποιοι οπαδοί έβγαλαν μάσκα.

Από τη στιγμή λοιπόν που προκύπτει ότι εσκεμμένα δεν έγινε έλεγχος, γεννάται ποινική ευθύνη των υπευθύνων για παράβαση των μέτρων για τη μη διασπορά του κορωνοϊού. Επιπλέον, εκτός του αποκλεισμού της έδρας του για μια επιπλέον αγωνιστική, στον ΠΑΟΚ θα επιβληθεί και πρόστιμο για μη έλεγχο εισόδου στο γήπεδο, αλλά και στους οπαδούς που μπήκαν χωρίς πιστοποιητικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ