Χωρίς Πασαλίδη, Επασί και Φαν Ντάινεν με Άρη ο ΟΦΗ

Χωρίς Πασαλίδη, Επασί και Φαν Ντάινεν με Άρη ο ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόπλιας άφησε εκτός αποστολής τους Επασί και Φαν Ντάινεν για να τους ξεκουράσει, ενώ εκτός παραμένουν οι Ντουρμισάι, Νέιρα και Ουές.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αυριανό (1/12, 17:00) αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στο «Βικελίδης», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και τελικό παιχνίδι. για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Νίκος Νιόπλιας άφησε εκτός αποστολής τους Επασί και Φαν Ντάινεν για να τους ξεκουράσει, ενώ εκτός παραμένουν οι Ντουρμισάι, Νέιρα και Ουές. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Πασαλίδη, ο οποίος διεγνώσθη με κορονοϊό και τέθηκε νοκ άουτ. Ο Πασσαλίδης θα χάσει και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά στην 21μελή αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Γιαννούλης, Στάικος, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγος, Καμάου , Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Λάμπρου, Αποστολάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ