Παναιτωλικός – Με 21 παίκτες η διπλή αποστολή για Βόλο

Παναιτωλικός – Με 21 παίκτες η διπλή αποστολή για Βόλο

Ο Παναιτωλικός αναχώρησε σήμερα με 21μελής αποστολή για τον Βόλο, όπου θα δώσει τις επόμενες μέρες δύο αγώνες σε Κύπελλο Ελλάδος και πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό (2-0) στη Λεωφόρο καλείται να ανασυνταχθεί για τα δύο προσεχή ματς που θα δώσει στον Βόλο σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, οι Αγρινιώτες θα αντιμετωπίσουν αύριο, Τετάρτη (1/12, 15:00) την Νίκη Βόλου για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (4/12) θα φιλοξενηθούν από τον Βόλο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, ανακοίνωσε την 21μελής αποστολή όπου αναχώρησε σήμερα απόγευμα για την πόλη της Μαγνησίας. Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Λιάβας, Ντίας, Βαρόνε αλλά και οι Μαλής, Σκιάδας οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση.

Να σημειωθεί ότι ο Περέιρα έκανε χθες επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής πλάκας που είχε τοποθετηθεί στην κλείδα μετά τον τραυματισμό του τον Σεπτέμβριο, με την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας να υπολογίζεται στο τέλος της εβδομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ. και Μπακαδήμας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ