Τι είπε για τον Βαλμπουενά ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας

Τι είπε για τον Βαλμπουενά ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας

Ο Νοέλ Λε Γκραέ σχολίασε την ποινή που επιβλήθηκε στον Καρίμ Μπενζεμά, ενώ αναφέρθηκε και στον άσο του Ολυμπιακού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να τιμωρείται με έναν χρόνο φυλάκιση με αναστολή, καθώς και με 75.000 ευρώ πρόστιμο.

Στο πρώτο του σχόλιο, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο άσος του Ολυμπιακού είχε επιτεθεί στον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γαλλίας, Νοέλ Λε Γκραέ, καθώς δεν τον υποστήριξε σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.

«Όταν ήμουν ενεργός παίκτης στην Εθνική Γαλλίας, ο Λε Γκραέ που φίλαγε τα παπούτσια. Αλλά όταν βγαίνεις εκτός κάδρου δεν σε υπολογίζουν. Έγινε φάντασμα, Μπορεί να έχασε το κινητό μου…», είχε δηλώσει ο Βαλμπουενά, με τον Λε Γκραέ να του απαντάει λίγες μέρες μετά.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας δήλωσε… στενοχωρημένος, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν τον κάλεσε ποτέ τηλέφωνο. Παράλληλα, τόνισε πως ο Βαλμπουενά είναι το θύμα της υπόθεσης.

«Εχουν περάσει 6 χρόνια. Η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που είμαστε δύσκολα, μετά τον αποκλεισμό απότο Euro. Το να φέρνεις πίσω τον Μπενζεμά σε αυτή την υπόθεση είναι περίπλοκο, δεν του αξίζει.

Ήμουν μάλλον στενοχωρημένος… ο Βαλμπουενά είναι το θύμα, αλλά δεν είχε κατηγορηθεί. Μου αρέσει ως παίκτης. Είναι ένας παίκτης που έδωσε πολλά. Ίσως ήταν ένα κακό αντανακλαστικό από μέρους μου που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν θεωρήθηκε ένοχος.

Υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά, ίσως να υπέφερε από αυτό και να μην το κατάλαβα καλά. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Η σκέψη μου είναι με αυτόν», είπε για τον 37χρονο παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας ο Λε Γκραέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ