«Ντου» της Νιουκάστλ για Βλαχοδήμο, ψηλά στη λίστα και ο Αγκιμπού Καμαρά

«Ντου» της Νιουκάστλ για Βλαχοδήμο, ψηλά στη λίστα και ο Αγκιμπού Καμαρά

Η βαθύπλουτη -και σε κρίση Νιουκάστλ- έκανε κρούση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην Μπενφίκα, αλλά δεν την αφήνει αδιάφορη ο Αγκιμπού Καμαρά και ετοιμάζεται.

Η Νιουκάστλ παραπαίει στο αγγλικό πρωτάθλημα. Με 7 βαθμούς σε συνολικά 14 αγώνες, φιγουράρει μόνη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από Μπέρνλι (9), Νόριτς (10), Γουότφορντ (13) και αναζητά τρόπο να γυρίσει το χαρτί και σε πρώτη φάση να κερδίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ και για τη νέα σεζόν. Και για να το πετύχει αυτό, οι νέοι της ιδιοκτήτες, η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, αναμένεται να γεμίσουν την αγορά… πετροδόλαρα, με σκοπό να αποκτήσουν τους καλύτερους δυνατούς ποδοσφαιριστές, για να κάνουν θόρυβο, αλλά και να ανεβάσουν την ποιότητα.

Σύμφωνα απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, η Αμάντα Στέιβλι, «σιδηρά κυρία» της αγγλικής ομάδας, γενική διευθύντρια του συλλόγου και κυρίως το πρόσωπο που ολοκλήρωσε το τρομερό deal της αγοραπωλησίας με τους Σαουδάραβες, είχε επαφή με τους εκπροσώπους της Μπενφίκα για το μέλλον Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ζητώντας ενημέρωση για την κατάσταση του Ελληνα τερματοφύλακα, αλλά και για τις απαιτήσεις των «Αετών της Λισσαβόνας» για την παραχώρησή του.

Η Νιουκάστλ αναζητά έναν τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου για να «δέσει» την άμυνά της και ο 27χρονος γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδος θεωρείται εξαιρετικό προφίλ, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 21 συμμετοχές και τρομερές εμφανίσεις με τη φανέλα των Αετών. Οι οποίοι έχουν θέσει την τιμή του παίκτη τους στα 20.000.000 €. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει τους Αγγλους.

Σε αυτό το σημείο έχει αξία να αναφέρουμε ότι η Νιουκάστλ κοιτάζει κι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με άμεση σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αγκιμπού Καμαρά. Πρόσφατα το όνομα του μέσου του Ολυμπιακού ενεπλάκη στα μεταγραφικά της ομάδας του Εντι Χόου, με τα τρομερά επιτεύγματα του «παιδιού θαύματος» των Πειραιωτών να έχουν προκαλέσει αίσθηση σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μάλιστα, όπως και στην περίπτωση του Βλαχοδήμου, για να τον αποκτήσει η Νιουκάστλ των 20χρονο μέσο του Ολυμπιακού, θα χρειαστεί τουλάχιστον 20 εκατομμύρια. Και αυτό ισχύει για όλους τους ενδιαφερόμενους. Που ήδη πολλαπλάσιάζονται…

Και για να βλέπουμε ρεαλιστικά τα πράγματα, η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή τιμή για το μικρό Καμαρά δεν υπάρχει. Κυριολεκτικά. Δεν μπορεί να αποτιμηθεί η αξία του. Διότι ανεβαίνει τόσο εντυπωσιακά, που προκαλεί έκπληξη σε όλη την Ευρώπη. Και για αυτό ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με οτιδήποτε δεν είναι επίσημο ή πολύ, πολύ εντυπωσιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ