Μπαρμπόσα – «Ανοργάνωτοι οι Έλληνες, αλλά λατρεύω τον τρόπο ζωής τους»

Μπαρμπόσα – «Ανοργάνωτοι οι Έλληνες, αλλά λατρεύω τον τρόπο ζωής τους»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα μίλησε για τη ζωή στην Ελλάδα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «A Bola».

Παρόλο που χαρακτήρισε ανοργάνωτους τους Έλληνες, παραδέχτηκε πως είναι λάτρης της ζωής στην Ελλάδα ο Έλντερ Μπαρμπόσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα, «A Bola».

«Ναι! Λέω συχνά στους φίλους μου ότι, όσο ανοργάνωτοι και αν είναι οι Έλληνες, η Ελλάδα είναι η χώρα με την οποία ταυτίζομαι περισσότερο. Λατρεύω τον τρόπο που ζουν οι Έλληνες τη ζωή τους. Η Πορτογαλία θα είναι πάντα η χώρα μου, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω άλλη χώρα για να ζήσω, αυτή θα ήταν η Ελλάδα.

Υπάρχει καλός καιρός, καλό φαγητό, καλός καφές, υπέροχα εστιατόρια, για να μην αναφέρουμε τις παραλίες. Εδώ μπορώ να πάω σε ένα καλό εστιατόριο ή να πάω σε ένα καφέ με έναν συνάδελφο να κάνουμε παρέα. Στην Τουρκία αυτό δεν ήταν αρκετό. Ήρθα μετά από πρόσκληση του προπονητή μου που είχα ήδη συνεργαστεί στην ΑΕΚ.

Ήμουν χωρίς αμοιβή στην Τουρκία και κατέληξα να έρθω. Είχα περισσότερες προτάσεις να μείνω στην Τουρκία, αλλά είχα βαρεθεί. Κατέβασα τον μισθό μου για να έρθω στον Παναιτωλικό και χαίρομαι που το έκανα. Είμαι πιο χαρούμενος εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν του Παναιτωλικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ