Λαμία – Πιθανόν να αλλάξει εκ νέου έδρα

Λαμία – Πιθανόν να αλλάξει εκ νέου έδρα

Ο κακός αγωνιστικός χώρος στο «Αθανάσιος Διάκος» ίσως αναγκάσει τη Λαμία να προχωρήσει σε αλλαγή έδρας ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπορεί η Λαμία να πήρε σημαντική νίκη (2-0) επί του Ιωνικού στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η κακή κατάσταση του γηπέδου είναι πιθανόν να οδηγήσει τους Λαμιώτες στο να αποχωριστούν για δεύτερη φορά το «Αθανάσιος Διάκος».

Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη φορά που η ομάδα της Φθιώτιδας «ξεσπιτώθηκε» ήταν στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό που έγινε στο Βόλο. Πλέον ενδέχεται να μην υποδεχθεί ούτε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη φυσική της έδρα, στην αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (6/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή (3/12) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Super League Interwetten και αν διαπιστωθεί πως μέχρι τον αγώνα με  τον «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν είναι εφικτό να διορθωθούν κάπως τα πράγματα, τότε ο αγώνας θα οριστεί σε άλλη έδρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ